069 28 04 299







Kako utvrditi cenu kada pozovete Haus majstora


Kako utvrditi cenu kada pozovete Haus majstora

Mnogo puta nam se dešava da mušterija, kada pozove i objasni nam problem, ima pitanje: "Majstore, koliko ovo košta?". Jako često pitanje, ali jako težak odgovor.

Uvek se trudimo da našim mušterijama izađemo u susret, pa tako i kad su teška pitanja.

Najbolje bi bilo da na licu mesta damo cenu pre početka radova, ali ako klijent zahteva od nas - dajemo cenu koja može da varira. Ali uvek kažemo koja je minimalna cena, a koja je maksimalna cena za naš rad. Zato uvek moramo da imamo par pitanja, da bi otprilike dobili sliku na koju intervenciju idemo.

U slučaju da ne možemo reći iz nekog razloga cenu, Haus majstor radi po satu. Cena prvog i drugog sata je 1.400 dinara, dok svaki sledeći sat je 900 dinara. Napominjemo da i ova cena može da varira, jer nije isto ako kod mušterije ima jedan sat ili par dana da se radi.

Naš savet je uvek da dođe naš Haus majstor i da Vam kaže pre početka radova cenu. To se pokazalo iz iskustva kao najbolje rešenje. A pre dolaska da kažemo minimalnu i maksimalnu cenu radova. U slučaju da je mušteriji skupo - nije dužna da plati naš dolazak.

Uvek je za haus majstora koji radi u našem preduzeću bitno da obe strane budu zadovoljne. Mora se gledati da radovi budu na obostrano zadovoljstvo.

I upamtite, Haus majstor za Beograd je posebna firma, i iz razloga je tu da Vam pomogne.

Haus majstor za Beograd je preduzeće koje ceni svoje mušterije.

Kontakt - Haus majstor za Beograd
069 280 42 99.

Haus Majstor