069 28 04 299







Kako odabrati boju za krečenje


Kako odabrati boju za krecenje

Mnogo puta nam se događalo da kad dođemo kod mušterije pitaju nas za savet koju boju za krečenje.

90% naših mušterija izabere belu boju, evetualno jedan zid bude u boji. Što je i naš savet. Sasvim je dovoljno jedan zid da se uradi u boji. Naravno da imamo razne mušterije i tokom godinama smo stekli iskustvo da je najbolje poslušati mušteriju i prepustiti njemu da izabere nijasu koju želi.

Prvo i najvažnije pravilo kada damo da izabere boju pre krečenja posavetujemo mušteriju da zamisli prostoriju u toj boji. Jedno je gledati u katalog sa bojama a drugo je okrečiti prostoriju u boju sa kataloga. Zato sa izborom boja treba koncetracija i dobar odabir da biste bili zadovoljni posle krečenja.

Drugo pravilo - nikada mušterija ne treba da sluša drugog koju boju da izabere. Ukusi su različiti i što se nama sviđa ne znači da će i vama. Mušterije umeju da kažu "neću belu boju kao u bolnici", dok druga isključivo traži belu, neko voli tamnije, neko svetlije nijanse. Zato sa odabirom boja ne treba slušati drugog niti žuriti.

U slučaju da se predomislite nemojte paničiti sve se da ispraviti i niste prvi koji nam je rekao da prekrečimo drugom bojom. Uglavnom bude ista boja samo žele nijasu svetliju ili tamniju. Napominjemo da je i ovo mnogo bolje nego živeti u prostoriji koja vam se ne sviđa.

Zato polako i strpljivo sa izborom boje.

Vaš tim majstora BANJAC GROUP