069 28 04 299







Haus majstor za Beograd


Haus majstor Beograd

Haus majstor za Beograd je osnovan 2004 godine. Krenuli smo kao mala zanatska radnja koja obavlja sitne kvarove, dok danas Haus majstor obavlja totalno renoviranje stanova.

Haus majstor za Beograd ima majstore svih profila, koji iza sebe imaju veliki broj zadovoljnih klijenata. Takođe, imamo i mladu generaciju koja kod nas uči zanat i posle toga ostaju u našoj firmi. Uvek pažljivo biramo majstora i nikada dok ne prođe pripravnički staž ne ide sam na teren. Zato je najbolje da se kod nas uče budući majstori, jer po završetku školovanja počinju da rade kao haus majstori u našem preduzeću.

Uvek našim stalnim mušterijama izlazimo u susret. Nebitno da li je mala intervencija u pitanju ili veći posao, uvek dajemo popust! Takođe, znamo da je preduzeće Haus majstor postalo ovo što je danas - upravo od sitnih intervencija i stalnih mušterija.

Haus majstor poseduje sve mašine koje su potrebne za renoviranje Vašeg stana. U slučaju da želite samo da odradite molerske radove, nije problem, pozovite Haus majstora za Beograd i naš tim molera će doći da okreči Vaš dom. Ili ukoliko Vam je potreban vodoinstalater ili keramičar, budite slobodni da nas kontaktirate. Ukoliko nemate para za komplet renoviranje - Haus majstor odradiće samo delove stana koje Vi smatrate prioritetom.

Haus majstor za Beograd je preduzeće koje daje garanciju na svoje radove. Nikada mušterije ne ostavlja u slučaju da one ne budu zadovoljne iz nekih razloga. Uvek idemo ka tome da naša mušterija bude zadovoljna i pozove da nas i sledeći put. Naš najveći uspeh je kada nas mušterija pozove i drugi put!

Haus majstor je preduzeće koje održava dosta poslovnih i stambenih objekata.

I upamtite, Haus majstor je posebna firma, i iz razloga je tu da Vam pomogne.

Haus majstor je preduzeće koje ceni svoje mušterije.

Kontakt - Haus majstor
069 280 42 99.

Haus Majstor Beograd